Go Class

This course includes:

  • 8.5 hours on-demand video
  • 2 articles
  • 2 downloadable resources
  • Full lifetime access
  • Access on mobile and TV

Elektrotechnika és elektromechanika alapjai

Dániel Csíkos via Udemy

(3 Reviews)

Overview

Üdvözöllek!

Ezzel a kurzussal segíteni szeretnék neked, hogy könnyebben megértsd az elektromosságtani ismeretek alkalmazásának módjait a műszaki gyakorlatban.

Számtalan fizikai törvényszerűség van, amelyeknek az elméleti hátterét is érdemes ismerni. A kurzus folyamán ezeket az elméleti ismereteket a lehető legközérthetőbb formában igyekszem átadni és lehetőség szerint gyakorlati példákon keresztül be is mutatom az alkalmazásukat. A számpéldák általában vizsgafeladatnak is beillő példák, amelyek megértésével és hasonló példák gyakorlásával jól fel lehet készülni a számonkérésre!

Az elektrotechnika és elektromechanika alapjairól van szó a kurzusban, így témakör specifikus alapismeretek nem szükségesek a kurzus teljesítéséhez, de az alapvető középiskolai elektromosságtani ismeretek segítenek a megértésben. A kurzusban előkerülnek egyetemi szintű matematikai eszközök (mint például deriválás, integrálás).

Itt a Udemy-n minden a diákokért van! Nem kell aggódnod, hogy hányszor nézel meg egy videót, mivel korlátlan hozzáférést kapsz. Ráadásul örökké hozzáférsz, nem csak a már feltöltött videókhoz, hanem a későbbi új anyagokhoz is! Ezen kívül itt vagyok, hogy mindig válaszoljak a felmerülő kérdésekre, szóval sosem maradsz magadra!

Az eddigiekben Udemy-n velem tanuló több, mint 6000 diák véleménye szerint hasznosak az anyagaim (nyugodtan nézz rá az értékelésekre). Nagyon remélem, hogy rajtad is segíteni tudok ezzel a kurzussal! Ha szeretnél többet megtudni a kurzus stílusáról, nézz bele az ingyenesen megtekinthető videókba!

Remélem együtt készülhetünk fel a számonkérésekre!

Who this course is for:

  • Ez a kurzus az egyetemen elektronika tárgyat hallgatóknak készült elsősorban.
  • A kurzus felépítése és a mintavideók alapján láthatod, hogy az igényeidnek megfelel-e a kurzus!

Course Content

12 sections - 64 lectures - 08:41:22 total length

People Also Search

Students Also Bought

Introduction to Mathematical Logic-College Mathematics

Introduction to Mathematical Logic-College Mathematics

A basic introduction to Logic

İngilizce Kelime Kursu: En Yaygın 6000+ Kelime - Aktiviteler

İngilizce Kelime Kursu: En Yaygın 6000+ Kelime - Aktiviteler

Sıfırdan ileri seviyeye bilmeniz gereken tüm İngilizce kelimeleri kalıcı ve bilimsel bir metod ile öğreneceksiniz.

İngilizce Reading: Okuma Parçalarıyla İngilizce Eğitim Seti

İngilizce Reading: Okuma Parçalarıyla İngilizce Eğitim Seti

Tüm seviyelerde okuma parçaları ile İngilizce okuduğunuzu anlama becerinizi geliştirin, kelime ve gramer pratiği yapın

GRE Math Prep | 5 Tricks

GRE Math Prep | 5 Tricks

5 awesome Tricks for GRE Math

Electrical Circuits ( Module - 1 ) - From Basics

Electrical Circuits ( Module - 1 ) - From Basics

Circuit Theory, Network Theory and Engineering circuit Analysis, Basic Electrical Engineering

Complete Portuguese Course: Portuguese for Beginners Level 1

Complete Portuguese Course: Portuguese for Beginners Level 1

Learn Portuguese FAST with this non-stop Portuguese speaking course for BEGINNERS: learning will be easy and fun!

Instructor

Dániel Csíkos

  • 4 Instructor Rating
  • 589 Reviews
  • 6552 Students

* GÖRGESS LE A MAGYAR VERZIÓÉRT *

Welcome to my page :)

I'm a mechanical engineer and an online entrepreneur. I'm already teaching more than 6000 students worldwide and I look forward to see you as my student, too.

I've got my MSc level degree in mechanical engineering at Budapest University of Technology and Economics and I'm enthusiastic about sharing my knowledge with you.

I've been teaching and helping mechanical engineering students as a private tutor in various subjects for quite a while. Therefore I not only know how to understand a topic as a student but also how to make it understandable for others. I passed most of my subjects with an excellent mark and I hope I can help you to reach the desired mark or objective for yourself by ease, too. I offer guidance to understanding either if you are a student or if you want to refresh and widen your knowledge as an engineer in practice.

If you trust me and follow my courses, I can take you from beginner level to be an expert of mechanical engineering related topics. I came far on this road and I wish you great success, too.

I'm looking forward to welcome you in any of my courses! It would be so much fun and honor to me to help you worldwide :)

Daniel


Üdvözöllek :)

Gépészmérnökként a fő célom az, hogy másokat is segíthessek a szakmai előmenetelükben, akár gépészekről, akár más szakos hallgatókról van szó.

Már évek óta ennek a küldetésnek szentelem az időmet, így tapasztalatból tudom, hogy hogyan értessek meg bármilyen, akár elsőre nehéznek is tűnő, tananyagot. Ezt tapasztald meg nyugodtan: minden kurzusomhoz van elérhető ingyenes bemutató rész, bátran nézd végig ezeket a videókat és ha tetszenek, akkor csatlakozz hozzám és a többi tanítványomhoz.

Nagyon remélem, hogy a sikeres diákjaim között köszönthetlek majd és együtt készülhetünk fel!

Dani